• Made in Germany
diamond-protect-bekannt-aus

Υψηλής τεχνολογίας προστατευτικό οθόνης για smarthphone, tablet, κάμερες και γυαλία οράσεος

Γνωστό απο τα γερμανικά κανάλια: SAT.1, RTL west και Welt der Wunder

απλός καθαρισμός

απλός καθαρισμός

Χάρη στο DiamondProtect οι οθόνες γεμάτο δαχτιλιές ανήκουν στο παρελθόν. Με πολύ εύκολο τρόπο καθαρίζετε όλες τις δαχτιλιές απο την οθόνη σας.

antibakterielle Wirkung

Αντιβακτηριακό αποτέλεσμα

Το DiamondProtect εφαρμόζει στη συσκευή σας, σαν ενα πολύ λεπτό στρώμα, το οποίο εμποδίζει το σχηματισμό βακτηρίων και μικροβίων.

Schutz vor Spritzwasser

Προστασία απο νερό

Το DiamondProtect προστατεύει απο ελάχιστο πέσιμο νερού πάνω στην συσκευή σας, έτσι οι σταγόνες νερού φεύγουν πιο εύκολα απο την επιφάνεια.

absolut unsichtba

Εντελώς αόρατο

Το DiamondProtect ειναι 100% αόρατο και επίσης δεν το αισθάνεσαι. Δεν γυαλίζει, ούτε αντανακλά στον ήλιο.

100% keine Luftbläschen

100% χωρίς φυσαλίδες αέρος

Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες προστατευτικές μεμβράνες, το DiamondProtect τοποθετείται σαν δεύτερο δέρμα στην συσκευή σας, με αποτέλεσμα 100% χωρίς φυσαλίδες.

Verbesserter Kratzschutz

Προστασία απο θράυση και γρατσουνιές

Μεσω τις εφαρμοσμένης αεροδιαστημικής τεχνολογίας, η οποια κάνει το υλικό πιο ανθεκτικό, η οθόνη γίνεται πιο σκληρή και πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές.

Κατάλληλο για όλα τα μοντέλα

Κατάλληλο για όλα τα μοντέλα smartphone.
Το DiamondProtect ειναι κατάλληλο για όλα τα μοντέλα smartphone. Ειναι ιδιαίτερα κατάλληλο για μοντέλα Edge με καμπυλωτή οθόνη, ενώ μία συσκευασία μπορεί να καλύψει ακόμη και ένα Tablet με οθόνη έως και 10’’.

TÜV

Πιστοποίηση απο TÜV-SÜD

Τo DiamondProtect έχει αντιβακτηριακή δράση.
Οι δοκιμές απέδειξαν ότι μειώνει αισθητά την ανάπτυξη δύο γνωστών μικροοργανισμών. Στην περίπτωση του Staphylococcus aureus, το ποσοστό άγγιξε το 99,5%, ενώ η Escherichia coli μειώθηκε κατά 98,9%.

Εμφάνιση πιστοποιητικού εδώ

Προστατέψτε το προϊόν σας σε 3 απλά βήματα

Όπως ένα δεύτερο δέρμα, το DiamondProtect συνδέεται με το smarthphone, το tablet ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή ή επιφάνεια. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να προστατεύσετε το smartphone, το tablet, τα γυαλιά ή άλλα προϊόντα.

schritt1

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Χρησιμοποιήστε το πανί καθαρισμού από το κουτί με την ένδειξη «Βήμα 1» για να καθαρίσετε προσεκτικά τη συσκευή σας.

schritt2

ΣΦΡΑΓΙΣΗ

Για την σφράγιση, χρησιμοποιηστε το πανί που υπάρχει στην συσκευασία με την ένδειξη «Βήμα 2».

schritt1

ΣΤΕΓΝΟΜΑ

Αφού στεγνώσει η συσκευή για 10 λεπτά, γυαλίστε ξανά με το πανί μικροϊνών μέχρι να λάμψει η επιφάνεια.

Τα αποκλειστικά προϊόντα Diamond για εσάς

1 DiamondProtect

Καλύτερο σε πωλήσεις

οικογενειακό πακέτο

Όλες οι τιμές είναι συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ συν τα έξοδα αποστολής.

Προστατευτικό οθόνης της DiamondProtect

Γιατί να επιλέξω το DiamondProtect ως προστατευτικό οθόνης?

Το DiamondProtect συνδυάζει τις ιδιότητες από το καλύτερο γυαλί στον κόσμο, που ειναι γνωστό ως αντιθαμβωτικό γυαλί 9Η και το κανονικό προστατευτικό οθόνης. Το σκληρό γυαλί (αντιθαμβωτικό γυαλί 9Η) απωθεί τη βρωμιά και το νερό ακριβώς όπως το DiamondProtect, αλλά σύγκριτικά με αυτό είναι δύσκολο να εφαρμοστεί και σπάει εύκολα. Μία απλή ζελατίνη κινητού χρησιμοποιείται επίσης για να προτατεύει απο νερό και μόνο απο τις μικρές γραντζουνίες. Μόλις χτυπήσουν πιο κοφτέρα αντικείμενα, συνήθως διεισδύουν γρήγορα και αφήνουν γραντζουνίες στην οθόνη του κινητού. Επίσης, κάτω από μια τέτοια προστατευτική μεμβράνη για κινητό τηλέφωνο συχνά σχηματίζονται φυσαλίδες αέρος. Ειδικά αν έχετε αγοράσει ενα νέο iPhone 6S, 6SE ή Samsung Galaxy S7, οι γρατσουνισμένες και λερωμένες επιφάνειες ειναι ιδιαίτερα ενοχλητικές.

Το DiamondProtect αντιθέτως είναι εύκολο στην εφαρμογή του, με τη νανοτεχνολογία υγρής μορφής, που εφαρμόζεται εύκολα με ένα υγρό πανί στο smartphone καθώς και σε άλλες συσκευές και επιφάνειες. Εκτός αυτού, έχει επίσης τη θετική επίδραση που αυτο δεν αλλάζει την συσκευή στην εμφάνιση, γιατί είναι απολύτως αόρατο και δέν μπορεί να γίνει αισθητό και πάνω απο όλα δεν κάνει και φυσαλίδες αέρος. Ενώ το γυαλί η καλύτερα το αντιθαμβωτικό γυαλί 9Η τις περισσότερες φορές αντανακλά ιδιαίτερα στον ήλιο, με την εφαρμογή του DiamondProtect δεν φένεται τίποτα και έτσι δεν επηρεάζει με οποιονδήποτε τρόπο την χρήση του κινητού.

Εκτός από την πρόσθετη προστασία φακού που προσφέρει το DiamondProtect, η λειτουργικότητα του Touch ID, δηλαδή ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο smartphone σας δεν επηρεάζεται καθόλου. Το DiamondProtect προσφέρει όχι μόνο προστασία από θραύσεις και γρατζουνιές, αλλά και μια πολύ απλή εφαρμογή, καθώς και μια απολύτως αόρατη προστασία από το ψεκασμό νερού και τα βακτήρια.

Επίσης, εκτός την προστασία απο γρατζουνιές και μουτζούρες στην οθόνη, ανήκουν πλέον και δαχτυλιές στο παρελθόν χάρη στο DiamondProtect που με πολύ εύκολο τρόπο μπορείτε να καθαρίσετε την οθόνη.

Ποιες συσκευές μπορείτε να προστατεύσετε?

Smartphone
Τηλεόραση
Laptop
Συστήματα πλοήγησης (GPS)
Tablet
Ρολόι
Ψηφιακές ψωτογραφικές μηχανές
Γυαλιά οράσεως
Φορητούς υπολιγιστές
Γυαλιά ηλίου
Κονσόλες παιχνιδιών
eBook Reader

To DiamondProtect προστατεύει όχι μόνο το smarthphone σας από γρατζουνιές, βρωμιά, ψεκασμό νερού και βακτήρια, άλλα και πολλές άλλες συσκευές και επιφάνιες.

Σε αντίθεση με όλα τα άλλα προίόντα, όπως τζαμάκια ή προστατευτικά φίλμ, το DiamondProtect μπορει να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία επιφάνειαν. Ειδκά σε αυτην την εποχή, νέες συσκευές δημιουργούνται σε νέες, ασηνήθιστες μορφές, όπως η καμπύλη τηλεόρασης η το smarthphone Galaxy S7 με καμπύλες στις άκρες. Σε αυτό απλά δεν μπορουν να τοποθετηθούν σκληρά προστατευτικά φιλμ αλεξίσφαιρα, επειδή δεν προσαρμόζονται στον σχεδιασμό τις συσκευης . Για tablet, γυαλία, τηλεοράσεις και άλλες συσκευές και επιφάνειες, συνήθως δεν υπάρχουν προστατευτικές μεμβράνες ή γυαλί. Αυτό ειναι ακριβώς που μπορεί να κάνει το DiamondProtect, καθώς ειναι ενα υγρό νανοτεχνολογίας που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του smarthphone ή οποιασδηποτε αλλης συσκευης.

Πώς λειτουργεί το DiamondProtect?

To DiamondProtect χρησιμοποιεί την τεχνολογία της διαστημικής τεχνολογίας, η οποία χρησιμοποιείται για να κάνει το υλικό πιο ανθεκτικό. Αυτή η σφράγιση ενισχύει τις δομές και προστατεύει την επιφάνεια της συσκευής. Το DiamondProtect τοποθετείται στη συσκευή σας σαν ένα δεύτερο δέρμα για να το προστατεύσει. Ο κίνδυνος θραύσης και γρατσουνιών μειώνεται στο ελάχιστο.

Υγρό προστατευτικό οθόνης για iPhοne 6 και iPhone 5s

Όλο και συχνότερα αναφέρεται ότι το αναγνωριστικό αφής (αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων) δεν λειτουργεί στο iPhone. Αυτό μπορεί να έχει διαφορετικές αιτίες, όπως προστατευτικό οθόνης που επηρεάζει τη λειτουργικότητα του αναγνωριστικού επαφής. Απο την άλλη πλευρά, μπορείτε να εφαρμόσετε το DiamondProtect σε ολόκληρη την συσκευή χωρίς να ανηυσυχείτε για το συμβιβασμό οποιωνδήποτε λειτουργιών. Το DiamondProtect βρίσκεται σαν ένα δεύτερο δέρμα στο smartphone σας και είναι επίσης εντελώς αόρατο και ανεξίτηλο. Ούτε ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ούτε η κάμερα ή άλλες λειτουργίες επηρεάζονται. Το DiamondProtect είναι λοιπόν μια καλή εναλλακτική λύση σε συμβατικές μεμβράνες προστασίας οθόνης, καθώς δεν επιρεάζει καμία λειτουργία του.

Αόρατο προστατευτικό οθόνης για Samsung Galaxy S7 Edge

Εκτός από τις επανασχεδιασμένες τηλεοράσεις στο Curved Design, τα smartphone μας αλλάζουν οπτικά με την πάροδο του χρόνου. Έτσι και το Samsung Galaxy S7 Εdge , με στρογγυλεμένες άκρες. Μια απλή προστατευτική μεμβράνη ή γυαλί δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αυτό το smartphone. Τι επιλογές έχουμε για ένα προστατευτικό οθόνης για το Samsung Galaxy S7 Edge? Πολύ απλό – επίσης DiamondProtect. Επειδή το DiamondProtect εφαρμόζεται με ένα πανί στεγανοποίησης εμποτισμένο σε υγρό γυαλί. Αυτό επιτρέπει στην προστασία να φτάσει σε κάθε σημείο του smartphone. Μπορείτε επίσης να προστατεύσετε το πίσω μέρος με το DiamondProtect, αυξάνοντας έτσι επιπλέον την τιμή μεταπώλησης.

Πώς λειτουργεί το προστατευτικό οθόνης DiamondProtect?

Ο στόχος μας με το DiamondProtect ήταν να προστατεύσουμε τα πολύτιμα αντικείμενα όπως smartphone, tablet, ρολόγια, γυαλία και πολλά άλλα προίόντα. Αυτό έγινε εφικτό χάρη στη νανοτεχνολογία, η οποία χρησιμοποιείται ήδη στην αεροδιαστημική για να καταστήσει το υλικό πιο ανθεκτικό. Ανεξάρτητα από τον τύπο συσκευής πολυμέσων που χρησιμοποιείτε, μικρό ή μεγάλο – αν υπάρχει γυάλινη επιφάνεια, το προίον DiamondProtect έχει σχεδιαστεί για να ποροστατεύει και να αυξάνει την διάρκεια χρήσης.

Περισσότερο από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως διαθέτουν smartphone αι ο αριθμός των χρηστών γυαλιών αυξάνεται σημαντικά. Στην Γερμανία, κάθε τρίτος πολίτης είναι κοντόφθαλμος. Πόσο ευάλωτοι είναι αυτές οι γυάλινες επιφάνειες για ζημιές τα τελευταία χρόνια, ειναι σίγουρα γνωστό σε όλους. Χάρη στο προστατευτικό οθόνης Nano ειναι δυνατόν να προστατεύσουμε αυτές και άλλες συσκευές και προίόντα καλύτερα, έτσι ώστε να είναι πιο ανθεκτικό στις θραύσεις και τις γρατζουνιές.

Απλά εφαρμόζοντας το DiamondProtect με ένα πανί εμποτισμένο σε υγρό γυαλί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους εξοπλισμού, όχι μόνο σε συγκεκριμένα σχήματα. Εκτός αυτού, σχεδόν κάθε συσκευή έχει σήμερα το δικό της σχήμα και μέγεθος και αντί να ψάχνει συνεχώς για κατάλληλες προστατευτικές μεμβράνες ή θήκες, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το DiamondProtect.

Τι είναι προστατευτικό οθόνης Nano?

Χάρη στη χρήση της νανοτεχνολογίας, οι ατομικές δομές χειραγωγούνται και μικροσκοπικά μόρια σχηματίζουν ένα μικρό υγρό επιφανειακό στρώμα γυαλιού που δεν μπορούμε να δούμε με το απλό μας μάτι. Αυτό γίνεται τόσο πυκνό ώστε προστατεύει τις επιφάνειες από την τριβή και τις γρατζουνιές. Επιπλέον, η επιφάνεια είναι επίσης υδρόφοβη ή υδατοαπωθητική. Ωστόσο, αυτό δεν θα κάνει τη συσκευή σας αδιάβροχη επειδή το DiamondProtect δεν μπορεί να εποδίσει την είσοδο νερού στα ανοίγματα. Την ίδια στιγμή, όμως, οι μοριακές δομές είναι τόσο στενές ώστε τα μικρόβια και τα βακτήρια αδυνατούν να διεισδύσουν. Τα δακτυλικά αποτυπώματα μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν. Επιπλέον, η επιφάνεια με το DiamondProtect δεν απορροφά λάδι και άλλες ακαθαρσίες.

Eίναι το υγρό γυαλί επιβλαβές?

Με ένα νέο προίόν που δεν γνωρίζετε ακόμα, είστε συνήθως πιο προσεκτικοί – έτσι μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως το ερώτημα εάν το υγρό γυαλί είναι επιβλαβές. Αλλά μπορούμε να σας καθησυχάσουμε γιατί δεν μπορεί να συμβεί τίποτα με τη σωστή εφαρμογή! Παρ ‘όλα αυτά, η επαφή με τα μάτια και το στόμα πρέπει να αποφεύγεται κατα την εφαρμογή του σπραγιστικού. Το DiamondProtect δεν είναι παιχνίδι και δεν ανήκει στα χέρια των παιδιών. Αφού εφαρμόσετε το Diamond Protect, πρέπει πάντα να πλένετε τα χέρια σας. Τηρήστε την προειδοποίηση κινδύνου στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Μπορείτε να δείτε τη συσκευασία. Εδώ μπορείτε να δείτε την συσκευασία.

Είναι επαρκές ένα πακέτο προστατευτικού οθόνης DiamondProtect?

Ένα πακέτο DiamondProtect είναι αρκετό για όλα τα smartphone και τα tablet έως 10,1 ιντσών μέγεθος οθόνης. Τα tablet όπως το Sony Xperia Z4, το Samsung Galaxy S3 Tab ή το Huawei MediaPad M25 έχουν οθόνη 10,1 ιντσών. Για σχεδόν όλα τα iPad, θα ήταν αρκετό ένα πακέτο DiamondProtect. Μόνο το iPad με 12,9″ θα χρειαστεί να εφαρμόσετε 2 πακέτα DiamondProtect. Για μεγαλύτερες επηφάνιες, πρέπει να αγοράσετε περισσότερες συσκευασίες. Σημειώστε ότι ένα πακέτο DiamondProtect δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Το πανί στεγανοποίησης πρέπει να εφαρμόζεται μέχρι να στεγνώσει και συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.