• Made in Germany
diamond-protect-bekannt-aus

DiamondProtect γνωστό απο SAT.1, RTL west και Welt der Wunder

Προστασία γυαλιών υψηλής τεχνολογίας κατάλληλο για όλα τα γυαλία

kratzschutz

ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ

Η χρήση της προστασίας των γυαλιών DiamondProtect καθιστά τα γυαλιά σας πιο ανθεκτικά χάρη τις εφαρμοζμένης νανοτεχνολογίας. Οι επεξεργαζμένες επιφάνιες είναι έως και 500% πιο σκληρές και πιο ανθεκτικές σε γρατζουνιές.

einfache reinigung

ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Με την προστασία των γυαλίων DiamondProtect, ο περίπλοκος καθαρισμός είναι παρελθόν. Με εύκολο τρόπο η ενοχλητική σκόνη και βρομιά φέυγουν.

einfache Anwendung

ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Είναι εύκολο σαν παιχνίδι να εφαρμόσετε ένα λεπτό στρώμα (μόνο περίπου 100nanometers πάχος) στους φακούς σας με το DiamondProtect.

Wasserabweisend

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

Ορατότητα ακόμη και στην βροχή και στην πισίνα. Οι σταγόνες νερού φεύγουν σχεδόν απο μόνες τους. Η προστασία των γυαλιών είναι υδρόφοβη και ελαιοφοβική, πράγμα που σημαίνει πάνω απ ‘όλα ότι απωθεί το νέρο.

lufblasen

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΒΡΟΜΙΑ

Όπως ένα άλλο δέρμα, το γυαλί με το DiamondProtect εφαρμόζει ήπια και χωρίς φυσαλίδες πάνω από τους φακούς σας. Η εξαιρετικά λεία επιφάνεια καθιστά δύσκολη τη συγκράτηση βρωμιών και λίπανσης.

unsichtbar

ΑΟΡΑΤΟ

Η προστασία με το DiamondProtect είναι αόρατη. Το φώς πέφτει χωρίς να αντανακλά και χωρίς εμπόδια μέσα στον φακό σας. Επομένως, η επίστροση δεν υπηρεάζει τη δύναμη των γυαλιών σας.

Προστατεύστε τα γυαλία σας με 3 εύκολα βήματα

DiamondProtect™ τοποθετείται σάν ένα δεύτερο δέρμα, πάνω απο τους φακούς σας. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να προστατεύσετε τα γυαλιά σας. Πρίν το χρησιμοποιήσετε, να διαβάσετε παρακαλώ τις οδηγίες χρήσης.

Brillenschutz-Anleitung-Schritt1

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

Καθαρίστε τους φακούς σας με το πανί καθαρισμού.

Brillenschutz-Anleitung-Schritt2

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τώρα εφαρμόστε το υγρό πανί σταγανοποίησης στους φακούς σας.

Brillenschutz-Anleitung-Schritt3

ΣΤΕΓΝΟΜΑ

Αφήστε τους φακούς σας να στεγνώσουν για τουλάχιστον 10 λεπτά μετά την εφαρμογή.

Προσοχή: :Είναι πολύ σημαντικό ότι κάθε είδους βρωμιά (δακτυλικά αποτυπώματα, γράσο, καλλυντικά και υπολείματα που προέρχονται απο το πανί καθαρισμού, κ.λπ.) αφαιρούνται πρίν απο την μετάβαση στο επόμενο βήμα.
Προτείνουμε: κρατήστε τα γυαλιά σας στη γέφυρα κατα τη διάρκεια της διαδικασίας (στην μέση).

Τα αποκλειστικά προϊόντα Diamond για εσάς

1 Προστασία γυαλιά

Καλύτερο σε πωλήσεις

οικογενειακό πακέτο

Όλες οι τιμές είναι συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ συν τα έξοδα αποστολής.

Προστασία γυαλιών με DiamondProtect

Γιατι το DiamondProtect ως προστασία γυαλιών?

Το DiamondProtect προστατεύει τα γυαλία σας καθώς και ολόκληρη την επεξεργασμένη επιφάνεια από τα δακτυλικά αποτυπώματα, την σκόνη, τα ίχνη λίπους, την τριβή και τα βακτήρια. Αυτά τα οφέλη οφείλονται στη μοναδική επιφάνεια που παράγει το DiamondProtect. Το λεπτό στρώμα μήκους περίπου 100 νανομέτρων που σχηματίζεται είναι συγκρίσιμο με το γυαλί με συγκόλληση, το οποίο όπως το DiamondProtect είναι πολύ σκλήρο, ακαθαρσίες και υδατοαπωθητικό. Μιλάμε για νανο, επειδή η επίστρωση ειναι περίπου 100nm πάχους. Αυτό σημαίνει ότι είναι περίπου 500 φορές λεπτότερο από τα ανθρώπινα μαλλιά. Το υγρό στρώμα γυαλιού γίνεται πρώτα ορατό κάτω από ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προστασία γυαλιών για όλα τα γυαλιά και ακόμη και για το προστατευτικό κάλυμμα του κράνους σας. Μπορούν να προστατευτούν τα γυαλιά ηλίου, τα γυαλιά ασφαλείας, τα γυαλιά VDT, τα σκι και τα γυαλιά κολύμβησης. Οι φακοί γίνονται πιο στιβαροί και λιγότερο επιρρεπείς σε γρατζουνιές. Λόγω της ισχυρής αντίστασης στο νερό, η επικάλυψη είναι φυσικά πιο ενδιαφέρουσα για τα σπόρ και τα γυαλιά κολύμβησης, καθώς το νερό κυλάει γρήγορα και σχεδόν από μόνο του. Εφαρμόζεται στο προστατυετικό κάλυμμα του κράνους, αλλά η ορατότητα βελτιώνεται σημαντικά ακόμα και σε βροχή, καθώς το νερό κυλάει από το προστατυετικό κάλυμμα ακόμη και σε χαμηλές ταχύτητες.

Πώς λειτουργεί η νανο-επικάλυψη και ποια είναι τα πλεονεκτήματα?

Η υγρή επίστρωση γυαλιού είναι πολύ ανθεκτική, εύκαμπτη, εξαιρετικά λεία, αναπνεύσιμη και απωθιτική σε λάδι, νερό και βρωμιά. Η ξηρές βρωμιές (σκόνη) δεν προσκολλώνται στις επιφάνειες που έχουν υποστεί κατεργασία. Όλες οι επεξεργασμένες επιφάνειες μπορούν να καθαριστούν μόνο με νερό. Δεν χρειάζονται πλέον περιβαλλονιτκά επιβλαβή και δαπανηρά μέσα καθαρισμού. Εάν δεν θέλετε το θέλετε μόνο αυτό, μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αλκοολούχα καθαριστικά χωρίς να διακυνδινεύετε την προστασία γυαλιών DiamondProtect.

Αυτό σημαίνει: DiamondProtect™ είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Ποια γυαλιά μπορείτε να προστατεύσετε με το DiamondProtect?

Γυαλιά
Γυαλιά διαβάσματος
Γυαλιά ηλίου
Εργατικά Γυαλιά
Προστατευτηκά γυαλιά
Γυαλιά κολύμβησης
Κράνος

Ειναι το DiamondProtect για τα προστατευτικά γυαλιά επιβλαβές?

Όχι, μετά την επεξεργασία, το DiamondProtect είναι ασφαλές όπως τα τρόφιμα. Όλες οι επικαλύψεις έχουν δοκιμαστεί από ανεξάρτητα εργαστήρια και είναι ασφαλές όπως τα τρόφιμα. Έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αν θέλετε να κρατήσετε κάποια στιγμή τα γυαλιά σας στο στόμα σας.

Κατά την εφαρμογή πρέπει να δίνεται προσοχή, πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια και το στόμα. Το DiamondProtect δεν είναι παιχνίδι και δεν ανήκει στα χέρια των παιδιών. Αφού εφαρμόσετε το DiamondProtect, πρέπει πάντα να πλένετε τα χέρια σας. Περισσότερες οδηγίες ασφαλείας που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε στο πίσω μέρος της συσκευασίας.